Известие

Collapse
No announcement yet.

Задна стабилизираща щанга с тампони от SKODA 100s

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задна стабилизираща щанга с тампони от SKODA 100s

Пускам тази тема ,защото не намерих подобна за да я допълня.Първо искам да благодаря на колегите ,които ме светнаха за тампоните от Лада за по 1.50лв на предната стабилизираща щанга.Вече си карам 8000км и съм много доволен.Но за сметка на това задното ми окачване също е за ремонт.Цената на тампоните на задната стабилизираща щанга започва от 15лв/бр. има и за по 30лв/бр. Не знам нашите алфи дали страдат от тях ,както отпред ,но ето моето предложение ,което ми струваше 0лв ,защото ги намерих в мазата.

Last edited by alfaracer; d.m.y г., 00:17.
    Alfa164 T.S 148++ HP
    Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Еми за какво да цепиш като бертовете са отвътре.Чудя се що на предната не са ги сложили отвътре на тампона ами отвън.За задните май стават от самара, ама не съм сигурен за отвора, но изглеждат по същия начин.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Стават от някакъв Москвич - мисля че Алеко!
      Аз съм с такива вече над 2 години и скоро ми се наложи да човъркам по задното окачване и останах много учуден като едвам си извадих биалетките от щангата - беше толкова стегната все едно съм сменял тампоните вчера!
      Alfa Romeo 156 - 1.9 JTD 100 и не знам си там колко коня

Comment

На една алфа сложихме тампони от Шкода, ама повече тампони неможах да намеря.Затова имам ново предложение тампони от Форд Фиеста от 89-94г.Цената е 2 лв/бр в магазин Евро07 на марката Бирт с номер 4543. А от москвич Алеко не ми харесаха ,защото бяха с вътрешен отвор 15мм

Alfa164 T.S 148++ HP
        Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.

Comment

Working...
        X